Hulp nodig? Gemiddeld heeft u binnen 15 seconden een medewerker aan de lijn

 • Neem contact op met onze klantenservice

  Telefoon
  088 - 18 555 15

  E-mail
  info@landroverinsurance.nl

  Openingstijden
  Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00

Contact en beschikbaarheid klantenservice

Voor vragen over uw polis, een wijziging daarvan, vragen over een factuur of een lopende schade kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij hebben een beperkt keuzemenu zodat u direct bij de juiste medewerker terecht komt. De gemiddelde wachttijd bedraagt minder dan 20 seconden en uiteraard brengen wij geen kosten in rekening. Wanneer is sprake is van een noodsituatie verwijzen wij u naar het telefoonnummer op de groene kaart, dit noodnummer is 24/7 bereikbaar. 

Correspondentieadres

Postbus 6025
5700 ES Helmond

Bezoekadres

Schootense Dreef 24
5708 HZ Helmond

Telefonische Openingstijden

Maandag: 08.00 – 18.00
Dinsdag: 08.00 – 18.00
Woensdag: 08.00 – 18.00
Donderdag: 08.00 – 18.00
Vrijdag: 08.00 – 18.00

Reactietermijnen

Het is voor u belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. Per onderdeel hebben wij daarom aangegeven wat onze reactietermijn is.

Acceptatie

Als u of een dealer een verzekering aanvraagt via onze online aanvraagmodule krijgt u direct antwoord of uw verzekeringsaanvraag geaccepteerd is. Soms moet een verzekeringsaanvraag beoordeeld worden door een acceptant, we laten u uiterlijk binnen 3 werkdagen de uitkomst van deze beoordeling weten. Als uw verzekeringsaanvraag geaccepteerd is ontvangt u direct uw polisblad, de groene kaart en verzekeringsvoorwaarden.

Schade

Als u een schade hebt is het belangrijk dat u dit direct meldt zodat wij u kunnen helpen. In geval van een noodsituatie kunt u ook het noodnummer bellen zoals vermeld op de groene kaart, dit nummer is 24/7 bereikbaar. In de meeste voorkomende gevallen wordt u schademelding binnen 1 werkdag behandeld en wordt er een schadedossier opgestart. Soms zijn er omstandigheden waardoor deze reactie iets langer duurt, bijvoorbeeld als er een enorme hagelbui opgetreden is.

Vragen over uw polis of wijzigingen

Als u een vraag over uw polis heeft of als er iets gewijzigd moet worden, kunt u dit per e-mail doorgeven. In de meeste gevallen wordt u vraag binnen 2 werkdagen behandeld en beantwoord.

Klachten

Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening kunt u een klacht indienen. Wij zullen onze uiterste best doen om deze klant op te lossen. Dit is echter niet altijd mogelijk bijvoorbeeld omdat een schade niet verzekerd is. Als u een klacht meld zullen wij binnen 3 werkdagen contact met u opnemen en de klacht beantwoorden.

© Land Rover Insurance

* Uit het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden blijkt of de genoemde voordelen ook voor u van toepassing zijn