Hulp nodig? Gemiddeld heeft u binnen 15 seconden een medewerker aan de lijn

Aanvullende dekkingen

Aanschafwaardegarantie tot 5 jaar*

Bij totaalverlies door schade, diefstal of brand van uw personenauto heeft u recht op de aanschafwaarde tot de einddatum zoals vermeld op het polisblad. Afhankelijk van de ouderdom en de tenaamstelling van het voertuig kan dit oplopen tot wel 5 jaar.

Schadeverzekering inzittenden

Verzekerd is de persoonsschade en schade aan lijfgoederen van de inzittende als gevolg van een verkeerstongeval met uw auto tot een maximum bedrag van € 1000.000,- per gebeurtenis.

No-claimbescherming

Als u kiest voor een no-claimbeschermer, dan kunt u ieder jaar één schade claimen, zonder dat dit invloed heeft op uw no-claimkorting. De terugval in schadevrije jaren kunt u hiermee niet beschermen. 

Pechhulp

Land Rover Insurance werkt samen met VHD. Zij zijn dag en nacht bereikbaar om u direct te helpen wanneer u met pech langs de weg staat.

Fiscale bijtelling-bescherming

Jaarlijks ontvangt u een vergoeding in geval van totaalverlies of diefstal. Deze vergoeding is het verschil tussen de huidige fiscale bijtellingsregeling en de regeling die van toepassing was op het moment dat deze verzekering ingegaan is.

© Land Rover Insurance

* Uit het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden blijkt of de genoemde voordelen ook voor u van toepassing zijn