Hulp nodig? Gemiddeld heeft u binnen 15 seconden een medewerker aan de lijn

Wie zijn wij

Land Rover Insurance is een verzekering met een klantgerichte aanpak en is al jaren een begrip. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij Land Rover Insurance bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

Vanzelfsprekend kunt u via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe, concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden, waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan een (maximaal) 5 jaar aanschafwaardegarantie, geen eigen risico, vervangende auto, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

De volledige administratie is in beheer van Dealerloket B.V., gevestigd in Helmond. Daar staat een deskundig team voor u klaar, dat al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kan afhandelen. De risicodrager van het product is Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V.

Wat verwachten wij van u?

Bij alles wat u van ons verwacht, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening. U bent in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van uw verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

Elektronisch verzekeren

Wij communiceren graag digitaal met u en verstrekken alle documenten, zoals het polisblad, het liefste per e-mail. Wij kiezen hier bewust voor, omdat het tal van voordelen oplevert. Zo kennen wij hierdoor geen poliskosten, verloopt de onderlinge communicatie veel sneller en bovendien wordt het milieu ook gespaard. Dankzij deze efficiënte werkwijze, onze gespecialiseerde kennis en de samenwerking met Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. biedt Land Rover Insurance een onvergelijkbare autoverzekering.

© Land Rover Insurance

* Uit het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden blijkt of de genoemde voordelen ook voor u van toepassing zijn