Hulp nodig? Gemiddeld heeft u binnen 15 seconden een medewerker aan de lijn

Heb ik een eigen risico?

Als u alleen WA verzekerd bent, heeft u geen eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor schade aan uw eigen auto en dus niet voor schade aan anderen of andermans spullen.

Bent u WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco verzekerd? U heeft geen eigen risico indien u bij schade de auto laat repareren via uw Land Rover dealer. Op uw polisblad staat welke dealer dit is. Voor auto's met een grijs kenteken geldt een eigen risico van slechts € 250,-

In uitzonderlijke gevallen kunnen wij hiervan afwijken. Dit wordt altijd vermeld op het polisblad en zal blijken uit ons verzekeringsvoorstel (premieberekening).

Wat zeggen de polisvoorwaarden

Eigen risico bij ruitschade aan uw auto
  • Het op het polisblad vermelde eigen risico geldt bij reparatie of vervanging via de Land Rover dealer dat op de polis en de groene kaart vermeld staat.
  • Bij reparatie/vervanging door een ander auto- of schadeherstelbedrijf of als u de schade niet laat herstellen geldt een extra eigen risico van € 500.
Eigen risico bij alle andere soorten schade aan uw auto
  • Het op het polisblad vermelde eigen risico geldt bij reparatie of vervanging via het auto(schadeherstel)bedrijf dat op de polis en de groene kaart vermeld staat.
  • Voor auto’s met een oorspronkelijke cataloguswaarde lager dan € 100.000 geldt een extra eigen risico van € 500 bij reparatie door een ander autobedrijf of schadeherstelbedrijf of als u de schade niet laat herstellen.
  • Voor auto’s met een oorspronkelijke cataloguswaarde hoger dan € 100.000 geldt een extra eigen risico van € 1000 bij reparatie door een ander autobedrijf of schadeherstelbedrijf of als u de schade niet laat herstellen.

Niet het juiste antwoord?

Stel ons uw vraag per e-mail

info@landroverinsurance.nl

Of via telefonisch contact

088 - 18 555 15

Onze openingstijden

Ma-Vr: 08.00 - 18.00 uur 

© Land Rover Insurance

* Uit het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden blijkt of de genoemde voordelen ook voor u van toepassing zijn