Hulp nodig? Gemiddeld heeft u binnen 15 seconden een medewerker aan de lijn

Verzekering opzeggen

Wij vinden het vervelend dat u de verzekering bij ons wenst te beëindigen.  Maar wij willen u wel helpen om de verzekering op een goede manier te beëindigen. Hieronder informeren wij u graag over hoe u de opzegging het beste kunt verzorgen. 

Unieke voorwaarden

Binnen ons verzekeringsproduct kennen wij redelijk unieke voorwaarden en service. Mocht de verzekering niet naar wens zijn of u heeft elders een ander aanbod dan willen wij graag kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij leggen u graag de verschillen uit tussen ons product en een ander voorstel. Ook kunnen wij kijken of de verzekering nog aansluit bij uw wensen en mogelijk kunnen wij een voorstel doen wat beter bij u aansluit. U kunt hiervoor het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij maatwerk kunnen verlenen. Dit kunnen wij natuurlijk ook doen als u een ander voertuig koopt. 

Opzegtermijn

Wanneer uw verzekering langer dan één jaar bij ons lopende is mag u de verzekering altijd opzeggen met een maand opzegtermijn. Indien wij een wijziging hebben toegepast of uw polis hebben verlengd mag u de verzekering ook opzeggen per deze datum. Wanneer er sprake is van verkoop dan mag u de verzekering altijd beëindigen per datum verkoop. 

Opzegging

Een opzegging kunt u op verschillende manieren kenbaar maken, zo kunt u mailen, bellen of gebruik maken van deze link. via de link krijgen wij direct alle relevante informatie om de opzegging zo goed mogelijk te verzorgen. Bij de reden vernemen wij graag wat voor u de belangrijkste reden is om over te stappen, dit gebruiken wij altijd om ons product en service te verbeteren. 

Onze contactgegevens

088 - 18 555 15
info@landroverinsurance.nl

Correspondentieadres

Postbus 6025
5700 ES Helmond

© Land Rover Insurance

* Uit het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden blijkt of de genoemde voordelen ook voor u van toepassing zijn